Tenis klub G&B Rovinj

MaseraTeniski klub G&B Rovinj-Rovigno je službeno osnovan 2011.godine. Ime kluba predstavlja inicijale trenera (Gastone i Boško Zukerić).
Gastone Zukerić počeo se baviti tenisom među prvim u Rovinju, i to od 1977. godine kad je igrao za TK Rovinj. Dok je Boško Zukerić igrao za TK York, te u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske. Bilježi značajne uspjehe, kako nacionalne tako i međunarodne. A u trenerske vode je započeo prije 7 godina.

Osnovni cilj kluba je promicanje, razvitak i unapređenje teniskog športa. Danas okuplja 70-ak članova svih dobnih kategorija. Klub ima svoju seniorsku i veteransku ekipu, te mlade juniore. Jedan od glavnih zadataka kluba je animiranje što većeg broja djece i njihovo uključivanje u sportske aktivnosti kluba.
Takmičarska aktivnost karakterizirana je rezultatima u pojedinačnoj i ekipnoj kategoriji.

Program kluba:
1. teniska mala škola (igraonica),
2. početni program,
3. prednatjecateljski program,
4. natjecateljski program,
5. napredno natjecateljski program,
6. rekreativni program, te
7. program za poduzeća.

Tenis klub G&B Rovinj-Rovigno započeo je 2012.godine sa organizacijom tradicijskog turnira G&B Santa Eufemia Cup, također organizirani su i razni humanitarni turniri, čiji je prihod bio namijenjen određenoj svrsi. Klub je započeo ove 2013. godine organizaciju G&B Rovinjske rekreativne teniske lige.
Većina zadovoljnih lica, kako djece, tako i odraslih najbolji su pokazatelj uspješnosti i profesionalnosti kluba.

više na http://www.rovinjsport.com/klub.asp?idk=42

Pin It
Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice