Umag Tennis Academy

  Teniski klub Pro 2000 Poreč osnovan je kao udruga građana 30.09.1999. u Poreču. Glavna zadaća kluba je razvijanje i promicanje teniskog sporta , te tjelesne i zdravstvene kulture mladih uopće na području grada Poreča i Istarske županije. Klub je usmjeren na rad sa mladima u dobi od 5 – 18 godina, te smo najbrojniji klub po broju registriranih natjecatelja pri Hrvatskom teniskom savezu u Istri od 2005 godine.

Za rad sa mladima zadužena su četiri trenera sa velikim teniskim iskustvom, te važećim međunarodnim licencama Zbora teniskih trenera Hrvatske. Klub trenutno broji 60-tak članova uglavnom mladih od 5-18 godina koji su podijeljeni u grupe.

Od samih začetaka djelovanja, naglasak stavljamo na rad s mladima, kao temelj za budućnost našeg kluba...

Godišnje kroz program teniske škole prođe oko 50 djece koji se dalje selektiraju odlukom stručne komisije u daljni natjecateljski rad. Klub djeluje na tri teniska terena u sportsko rekreacijskom centru Veli Jože , Poreč.
TK PRO 2000 Poreč, nudi širok izbor teniskih programa za sve uzraste, profesionalce i amatere, od kojih izdvajamo nekoliko:

  • teniska igraonica
  • teniska škola
  • individualni treninzi
  • prednatjecateljski teniski programi
  • natjecateljski teniski programi
  • rekreativni programi
  • sparinzi

Proteklih godina od osnutka niknuli su brojni teniski talenti, te su neki osvajali i više puta državna prvenstva u različitim kategorijama. Nastupali su za reprezentaciju Hrvatske na brojnim međunarodnim natjecanjima a neki su nastupili čak i na najprestižnijim Grand Slam turnirima.

Ivan Stelko , Ante Nakić-Alfirević , Kristijan Mesaroš , Tereza Mrdeža , Anita Husarić , Toni Šimonović , Matija Selak , Ena Delibegović , Oleksandra Oliynikova , Matija Volarević jedni su od tenisača koji su prošli ili prolaze klupske teniske programe.

TK PRO 2000 Poreč punopravni je član Saveza sportova Grada Poreča,Istarskog teniskog saveza, Regionalnog teniskog saveza, te Hrvatskog teniskog saveza.

Kontakt detalji

SRC VELI JOŽE, HR-52440 Poreč

+ 385 99 44 25 075
+ 385 91 51 88 208
+ 385 91 89 73 400

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.tenispro.hr

Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice