TK Istraturist Umag i TK Delfin pobjednici dječijih županijskih liga

 

09.06.2012. završeno je još jedno izdanje dječje županijske lige u kategoriji do 11 i 15 godina.

Najbolji u kategoriji do 11 godina bili su dječaci i djevojčice iz TK Delfin iz Umaga predvođeni sa trenericom Senitom Zorić. Ukupno je u ligi sudjelovalo 6 momčadi gdje su Umažani ostvarili stopostotni učinak pobijedivši u svih pet susreta. Drugo mjesto osvojila je momčad TK Bale sa trenerom Srećkom Domitrovićem dok je treće mjesto pripalo Rovinjcima iz TK Sunny sa trenerom Vlatkom Dropuljićem. 

TK Delfin Umag

 U kategoriji do 15 godina gdje se natjecalo 7 momčadi najbolji su ponovo bili Umažani ali ovog puta iz TK Istraturist Umag koji su samo s jednim remijem i 5 pobjeda zasluženo osvojili prvo mjesto. TK Istraturist Umag vodio je trener Ozren Glad. Drugo mjesto osvojila je momčad iz teniskog kluba Tennis Teama sa trenerom Goranom Marićem, a treće mjesto je ponovo pripalo ekipi TK Sunny iz Rovinja sa trenerom Vlatkom Dropuljićem. 

TK Istraturist Umag

Prva tri mjesta u svakoj kategoriji teniski savez Istre nagrađuje prigodnim peharom i medaljama za svakog pojedinca.Svim sudionicima, trenerima i pobjednicima liga čestitam na  vrlo profesionalnom pristupu, fer i korektnom ponašanju za vrijeme trajanja lige .

Liga ponovo započinje u travnju slijedeće 2013.godine. 

Koordinator dječjih županijskih liga
Vlatko Dropuljić 

 
Pin It
Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice