Susret selekcija Istre i grada Zagreba

Istra-Zagreb

Jedan od tradicionalnih susreta reprezentacije Istre, onaj protiv odabrane selekcije grada Zagreba, održan je na dan državnosti 25.lipnja 2013. na renoviranom tenis centru teniske akademije u umaškom turističkom naselju Katoro.

U fantastičnom ambijentu novootvorene akademije, po ugodnom vremenu za igru, zapažene nastupe ostvarili su Siniša Žižaković i Denis Fatorić koji se sa po dvije pobjede, pojedinačno i u paru, polako uspinju na ljestvici najučinkovitijih istarskih tenisača. Na toj listi i dalje je najuvjerljivi Roman Orlić koji je pobjedom u paru povisio svoj broj pobjeda na teško dostižnih 24. Drugi na listi je Petar Bačić koji je porazom u paru ostao na 16 pobjeda. Potom slijede Arone Janko, Denis Fatorić i Siniša Žižaković sa po 8 pobjeda itd. Više o pojedinačnim učincima istarskih tenisača možete doznati OVDJE
Za pozdraviti je i prvi nastup Gastonea Zukerića koji je u paru s Romanom Orlićem zabilježio svoju prvu pobjedu u nastupima reprezentacije.
Na kraju da ne zaboravimo ni konačni rezultat koji je ovoga puta bio 7:5 u korist selekcije Zagreba.

-35   Milutinović Dimitrije Drago Saša Jure 0/6, 1/6
-35   Cukon Marin Domagoj Bakota Eberhardt Luka 1/6, 2/6
+35   Žižaković Siniša Borić Toni 6/0, 6/2
+40   Fatorić Denis Jerbić Ivica 6/2, 6/3