Prvoligaši TK RabacProšlog vikenda u Solinu završilo je natjecanje u 2. Hrvatskoj teniskoj ligi u kojoj su tenisači Rapca na kraju zauzeli 2.mjesto i plasirali se u najviši rang hrvatskog tenisa.
U susretu play-offa protiv ekipe TK Dalmacijacement tenisači Rapca poraženi su rezultatom 5:2. U oslabljenom sastavu, bez dva ključna igrača Alberta Lončarića i Igora Aničića koji su bili spriječeni zbog poslovnih obaveza nakon pojedinačnih susreta Rapčani su gubili sa minimalnih 3:2. Pobjede su donijeli braća Filip i Emil Šetić uvjerljivim igrama u svojim pojedinačnim susretima. U igri parova Rapčani su prikazali fenomalnu igru i pružili jak otpor favoriziranom domaćinu, ali ipak na kraju gube oba para u super tie-breaku trećeg seta. Posebno treba istaknuti odličnu igru našeg para Grešak/Baznik koji su u vrlo kvalitetnom susretu izgubili od jakog para Dadić/Šiško, inače obojice igrača sa ATP bodovima rezultatom 4/6 6/3 5/10.
Povijesni uspjeh i plasman u 1.HTL ostvarili su: Aleksandar Grešak, Albert Lončarić, Igor Aničić, Bojan Baznik (kap), Marko Juričić, Filip Šetić, Emil Šetić, Fredi Juričić i Edi Zupičić.

Kapetan TK Rabac - Bojan Baznik

Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice