S najnovije rang lista tenisača HTS

U kolovozu je objavljena najnovija rang lista tenisača Hrvatskog teniskog saveza. Na rang listi iz klubova sa područja Istarske županije, u konkurenciji seniora je najbolje plasiran sedamnaestogodišnji MARIN-DOMAGOJ CUKON , član TK Tenis team, na 61. mjestu, a slijede ga braća EMIL i FILIP ŠETIĆ, iz istog kluba, na 110. i 111. mjestu. U konkurenciji juniora do 18 godina, najbolje je plasirani ZVONIMIR BABIĆ , igrač koji živi u Zagrebu, ali je član pulskog kluba TK Smrikve, na 12. mjestu, a slijede ga MARIN-DOMAGOJ CUKON na 43. mjestu, i PATRIK ŠUDIĆ , član TK Istraturist , na 60. mjestu. U konkurenciji mlađih juniora do 16 godina , najbolji je ZVONIMIR BABIĆ , na 3. mjestu, a slijede ga PATRIK ŠUDIĆ na 44. mjestu i MATIJA SELAK, član TK PRO-2000 na 71. mjestu. U konkurenciji dječaka do 14 godina najbolji je MATIJA SELAK , na 33. mjestu, slijede ga ANTONIO VITASOVIĆ , iz TK Pula 3000 na 57.mjestu, te LUKA VESELIĆ iz TK PRO-2000 na 79. mjestu. U konkurenciji najmlađih do 12 godina je najbolji MATIJA VOLAREVIĆ, član TK PRO-2000 na 58.mjestu, a slijede ga KARLO KAJIN , član TK Uljanik, na 100.mjestu , te ADMIR KALENDER , član TK Tenis team na 170. mjestu.

Za ostavljanje komentara potrebno je registrirati se.