68. Seniorsko prvenstvo Slavonije u Osijeku

Na 68. Seniorskom prvenstvu Slavonije u Osijeku sudjeluje i mladi juniorski tenisač iz Pule, MARIN-DOMAGOJ CUKON , član TK Tenis team, koji je ulaskom u četvrtfinale ostvario svoj najveći uspjeh do sada. Mjesec dana ranije, sredinom kolovoza sudjelovao je Marin i na seniorskom Otvorenom prvenstvu Virovitice, turniru iz kalendara HTS-a, te tamo ušao u osminu finala pobjedom nad Vićan Rankom iz HTK Zagreb 6/2, 6/3 , nakon čega je izgubio od Čuić Ilije iz TK Mladost 2/6, 2/6 ,

U Osijeku je u prvom kolu bio slobodan, u osmini finala je savladao Molnar Tomislava , iz TK Slavonski Brod rezultatom 6/0 , 6/2. U četvrtfinalu, Marin je dobio jakog protivnika, prošle godine 17. seniora Hrvatske, Marić Roberta iz TK Chromos Zagreb, te je izgubio rezultatom 0/6, 1/6.

Marin će ovim uspjehom, iako je još uvijek junior, još popraviti svoj ranking na seniorskoj listi , gdje trenutno drži 61. mjesto od ukupno oko 656 seniora Hrvatskog teniskog saveza.