Marin-Domagoj Cukon drugi pojedinačno i u paru na OP Vrbovca

Marin-Domagoj CukonJunior Marin-Domagoj Cukon koji će ove godine u društvu ponajboljih istarskih tenisača Mire Hrvatina i Denija Žmaka po prvi puta igrati prvu hrvatsku seniorsku tenisku ligu, prošlog je vikenda (od 12.-14.2012.) sudjelovao na juniorskom teniskom turniru iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza do 18 godina – Otvoreno prvenstvo Vrbovca.

Ostvario je odlične rezultate, budući je ušao u finale pojedinačnog natjecanja, ali i u finale natjecanja parova. U singlu je,  nakon što je bio slobodan u prvom kolu, pobijedio Korov Nikolu (TK Slavonija – Osijek) rezultatom 4/6, 7/5, 7/5 , zatim je pobijedio prvog nositelja turnira Hrestak Libora (HTK Zagreb) 3/6, 6/2, 1/0 ret. , a u finalu je izgubio od još jednog Zagrepčanina, Miković Roberta (HTK Zagreb) 3/6, 2/6.

U konkurenciji parova, Marin je sa svojim partnerom Korov Nikolom pobijedio par Moćan Emanuel / Đurašina Andrija (TK Samobor, TK Vrbovec) 6/4, 6/1 , i u finalu turnira izgubio od para Hrestak / Miković (HTK Zagreb) 4/6, 2/6.

Turnir se je održavao pod iznimno teškim klimatskim uvjetima, budući je u subotu u Vrbovcu bilo 30° C, a odmah u nedjelju manje od 10° C sa povremenom kišom.

Pin It
Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice