Prijateljski susret reprezentacija: ZAGREB - ISTRA 6:7

Na terenima SRC Trnje održan je treći po redu prijateljski susret selekcija tenisača zagrebačke i istarske Županije. Ivan Drčelić u ime domaćina i ovoga puta omogućio je da sve protekne u ugodnoj sportskoj atmosferi na čemu mu od sveg srca zahvaljujemo!
Sportski karakter ovog susreta niti ovoga puta nije izostao pa smo imali prilike prisustvovati nekolicini vrlo zanimljivih mečeva. Selekcija istarskih tenisača odabrana na temelju upravo završenog prvenstva Istre nastupila je sa čak petoricom debitanata. Među njima posebno su se istakli Perhat Marijan i Malčić Goran pojedinačnim pobjedama i pobjedama u paru. Također i Dobranović Igor koji je, mada poražen u pojedinačnom nastupu, velikim zalaganjem u paru sa Malčićem donio odlučujuću pobjedu protiv domaćih tenisača rezultatom od 7:6. Od ostalih rezultata tu su još i pobjede Orlić Romana i Bačić Petra koji i dalje ostaju neporaženi u nastupima reprezentacije istre.

Rezultati po kategorijama:

Seniori:  Mihelić Hrvoje Vorić Kristijan 6/2, 6/3