NOVO!! - Zimske lige u Umagu i Puli

Kao što je već većini poznato zimska se liga neće više održavati u Lanterni i Poreču. Radi toga su pokrenute dvije inicijative sa ciljem održavanja kontinuiteta igranja i druženja tijekom zime. Kako se liga odigravala radnim danom u večernjim satima udaljenost je znala predstavljati problem koji je, nakon povlačenja Poreča kao organizatora dobio još više na važnosti. Stoga vam predstavljamo dvije hvale vrijedne inicijative za nastavkom igranja. Prva lokacija bila bi u Umagu a druga u Puli. Na ekipama je da se odluče na kojoj se lokaciji žele natjecati. Svaka od liga odigravala bi se nezavisno jedna o drugoj po vlastitim propozicijama.

Za Umašku lokaciju stupilo se u kontakt sa Direktorom umaške tenis akademije te je dobiveno zeleno svjetlo da se ista može odigravati u dvorani Umag Tennis Academy - Katoro.
Balon-Katoro
U dvorani ima grijanje, svlačionice, tuševi i restoran sa povoljnijim cijenama konzumacija pića. Igralo bi se u zimskim mjesecima i to ekipno kao i dosad: 2 singla i par. Prema tome svaku ekipu sačinjavaju 2 igrača, a naravno može i više. Cijena je 100,00 kn za svaki meč po ekipi, a plaćanje može biti mjesečno. Molimo igrače da se prijave za ligu do 20.11.2013. U prijavi navedite: ime i prezime igrača po jačini i naziv ekipe te oznaku da li je seniorska (igrači rođeni 1980. i mlađi) ili veteranska. Ovisno o broju prijavljenih ekipa odredit će se sistem takmičenja.
Prijave se za ligu u Umagu primaju na mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pulska, isključivo veteranska ekipna zimska liga južne istre odigravala bi se u balonu teniskog centara Šurida, sa sjeverne strane grada - na putu prema Fažani (što bi trebalo olakšati prilaz ekipama van Pule) i to na dva terena, radnim danom u večernjim terminima (od 18:00 na dalje). Ekipa ima 3-7 članova i u svakom susretu ekipa igraju se dva pojedinačna meča i jedan meč parova. Zimska liga počinje 18.11.2013. (ili 25.11. ako se ne uspije organizirati do 18.11.) a završava 01.03.2014. godine. Načelni koncept lige kao i formular za prijavu imate u dokumentima natjecanja.

Osoba za kontakt zimske lige južne istre je Davor Brenko.

Pin It
Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice