Ekipni nastupi

Tenisači Rapca plasirali su se u Drugu hrvatsku tenisku ligu

BojanBaznikTenisači Rapca nadmoćno su osvojili kvalifikacijski turnir za ulazak u Drugu Hrvatsku tenisku ligu na koji su se plasirali kao pobjednici Istre i Kvarnera. Kvalifikacijski turnir odigrao se na terenima u Zagrebu, Požegi, Vrbovcu i Varaždinu od 07.-09.09.2012. na kojem je ekipa teniskog kluba Rabac postala ukupni pobjednik Treće hrvatske teniske lige.
Na kvalifikacijskom turniru sudjelovalo je osam ekipa, a prvu stepenicu tenisači Rapca preskočili su u Požegi rezultatom 5:1.
U polufinalu protiv Vrbovčana igrali su se i parovi. Rapčani su na kraju slavili sa 6:3 i tako izborili odlučujući meč protiv Varteksa II.
Prava drama odvijala se u Varaždinu. Nakon završetka šest singlova i dva para rezultat je bio 4:4, te je o pobjedniku odlučio zadnji meč parova. Za konačnu pobjedu Rapca bod su osvojili Grešak i Baznik 6:3, 6:3.
Najveći uspjeh Teniskog kluba Rabac u povijesti ostvarili su: Bojan Baznik, Tonči Perić, Marko Vuletović, Marko Juričić, Aleksander Grešak, Albert Lončarić, Edi Zupičić, Siniša Milevoj, Nenad Petrić i Franko Tenčić.

Rezultati, četvrtfinale: Požega-Rabac 1:5
Keller-Grešak 0:2, Abramović-Lončarić 1:2, Barišić-Perić 0:2, Pandžić-Baznik 0:2, Hruška- Vuletović 1:2, Grošić-Juričić 2:0.

Rezultati, polufinale: Vrbovec-Rabac 3:6
Huzjan-Grešak 0:2, Bošnjak-Lončarić 0:2, Kraljić-Perić 2:1, Zalar-Baznik 1:2,
Zebić- Vuletović 2:0, Đurašina-Juričić 0:2.
Huzjan/Klarić-Lončarić/Perić 0:2, Zalar/Zebić-Grešak/Baznik 0:2, Đurašin/Deskar-Vuletović/Juričić 2:0

Rezultati, finale: Varteks ll-Rabac 4:5
Šalec-Grešak 6:3,1:6,1:6, Plukavec-Lončarić 0:6,2:6, Prpić-Perić 6:3,2:6,4:6, Ježovita-Baznik 6:3,6:4, Gorupec- Vuletović 6:2,6:2, Čubra-Juričić 1:6,4:6.
Prpić/Šalec-Lončarić/Perić 6:4,6:2 Gorupec/Novosel-Vuletović/Juričić 6:3,6:0, Čubra/Ježovita-Grešak/Baznik 3:6,3:6,

TkRabac2012